Andmeturveː tehnoloogia, koolitus ja reeglid

Live Security Platinum

Programm näeb ise välja kui viiruste, nuhkvara jms tuvastaja-eemaldaja, mis käivitades hirmutab inimesi, et nende süsteem on nakatunud sadade ja tuhandete erinevate nakkustega, mis arvutit ohustavad.

Programm "teeb täieliku skäneeringu" kasutaja arvutist lausa 30 sekundi jooksul ning peale seda teatab, et just Live Platinum Security on ainus tarkvara, mis suudab kasutaja arvuti päästa. 




Tema peamine nuhtlus on see, et ta suudab blokeerida kõik muud arvuti rakendused, sealhulgas nii internetilehitseja kui ka Task Manageri, mille abil saaks rakendusi "jõuga" sulgeda. Programm geneereerib suvaliselt startivaid hüpikaknaid ja raiskab väga palju arvuti operatiivmälu, mis muudab arvuti aeglaseks. Lisaks brauseri ja Start Manageri blokeerimisele, ei toimi ka ükski arvutis olemasolev antiviirusprogramm.

Lahendust pakutakse Live Platinum Security nimelise tarkvara ostmisega, millega antud probleemid kaoksid. Seega on samuti tegemist raha väljapetmisega, aga antud asjaga on juba ka kaasnenud süsteemide halvamine, et isegi abi otsida.


Allikad:
https://www.microsoft.com/en-us/wdsi/threats/malware-encyclopedia-description?Name=Live+Security+Platinum
https://www.enigmasoftware.com/livesecurityplatinum-removal/

Комментарии